Op zoek naar een gebruikte Suzuki? Vind de juiste auto via onze online occasionzoeker.

ONDERHOUD & SERVICES VOOR UW SUZUKI

actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte Suzuki's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
Aircoservice Suzuki
actie
Meer info & direct een afspraak maken
Een goedwerkende airco zorgt voor verkoeling en gezonde lucht in uw airco. Laat daarom uw airco controleren, reinigen en/of onderhoud bij Van Dorst!
Zomerbanden Van Dorst
actie
Zomerbandenzoeker
Zomerbandenzoeker
Het is het enige contact tussen uw auto en het wegdek, uw banden. Zorg ervoor dat u de juiste banden monteert en dat u ze tijdig vervangt. Via de zomerbandenzoeker heeft u altijd de juiste banden!
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule.
actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
actie
Banden & Velgen
Banden & Velgen
Banden zijn er voor uw veiligheid en velgen voor de fraaie looks van uw auto. Een onmisbare combinatie. Meer informatie over banden en velgen leest u op onze speciale 'banden en velgen'-pagina.

Denk o.a. aan winterbanden, bandenspanningcontrole, bandenwissel, online bandenkiezer en lichtmetalen velgen.
actie
Duidelijkheid voor u
Duidelijkheid voor u
U wilt uiteraard vooraf weten waar u aan toe bent. Bekijk daarom overzichtelijk, online de onderhoudsprijzen van uw auto.
actie
Alle informatie voor uw service
Onderhoud & reparatie voor uw Suzuki
Goed en tijdig onderhoud van uw auto is uitermate belangrijk. 'Van Dorst gaat verder' is onze slogan, we gaan op het gebied van service ook graag verder voor u.
actie
Inruilwaarde bepalen
Inruilwaarde bepalen
Wat is uw eigen auto waard? Wij weten dat deze vraag bij u leeft en willen u graag een antwoord hierop geven. In vijf simpele stappen weet u snel waar u aan toe bent.
actie
APK bij Van Dorst
Een APK kost bij Van Dorst altijd slechts €19,95 all-in. Plant u uw APK tegelijk met een onderhoudsbeurt, dan is uw APK in vrijwel alle gevallen zelfs geheel gratis. Plan nu zelf online uw APK-keuring in via onze site.
actie
Standaard drie jaar fabrieksgarantie
Suzuki fabrieksgarantie
Geniet van standaard drie jaar lang of tot de 100.000 kilometer fabrieksgarantie op uw Suzuki. Wilt u na de drie jaar nog steeds onbezorgd in uw Suzuki blijven rijden? Kies dan voor de 12 of 24 maanden Suzuki Extra Garantie.
actie
Van Dorst Service Card
Zorgeloos rijplezier
Is uw auto bij Van Dorst Automotive in onderhoud, dan geniet u van de voordelen die de Van Dorst Service Card u biedt. Van Dorst Automotive beloont u graag voor het in ons gestelde vertrouwen en gaat verder...
actie
Suzuki Celerio All-inclusive
Vanaf € 199,- per maand
Hij is splinternieuw, super zuinig en verrassend ruim! De nieuwe Suzuki Celerio rijdt u nu heel voordelig inclusief verzekering en onderhoud vanaf € 199,- per maand.
actie
Uw persoonlijke klantensite
Uw persoonlijke klantensite
Met Mijn.VanDorst.nl kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken. Maar u heeft hiermee ook zelf de regie over de gegevens die van u bij ons bekend zijn. Bent u verhuisd of zijn u persoonsgegevens gewijzigd? U kunt het zelf gemakkelijk aanpassen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
actie
Verantwoord vervangend vervoer
Verantwoord vervangend vervoer
Wilt u, omdat uw auto voor onderhoud en/of reparatie in de werkplaats is, tijdelijk over een andere auto beschikken? Bij uw Van Dorst dealer staat er altijd een uitstekende auto voor u klaar.

ONZE DIENSTEN VOOR UW SUZUKI

Leasen

Zakelijk rijden bij Van Dorst. Alles over bijtelling, wagenparkbeheer, mobiliteitsbudget en verschillende leasevormen

Financieren

Een auto voor een vast bedrag per maand? Zakelijk of particulier leasen?
Financieren is altijd persoonlijk. Wij adviseren u graag!

Verzekeren

U wilt natuurlijk zorgeloos onderweg zijn. Verzeker uw auto goed via Van Dorst. U berekent gemakkelijk en snel online de premie van uw autoverzekering

Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig helpen wij u snel uit de brand. Ruitschade, spotrepair of volledig schadeherstel, we staan voor u klaar!

DE NIEUWSTE SUZUKI MODELLEN

actie
De Vitara is terug!
De nieuwe Suzuki Vitara
Robuust, stoer en te personaliseren. Dit is de nieuwe Suzuki Vitara. Welke uitvoering kiest u? De Comfort, Exclusive of High Executive? De nieuwe Vitara is er al vanaf een zeer scherpe € 21.499,-. Met Suzuki All-inclusive is hij er zelfs al voor een maandprijs van all-in € 299,-
actie
De nieuwe Suzuki Celerio
De nieuwe Suzuki Celerio
De zuinigste en ruimste auto in z'n klasse. Ontdek de Celerio zelf. Hij is er al vanaf € 10.799,-. Plan nu online je proefrit of vraag een offerte of inruilvoorstel aan.
actie
De nieuwe Suzuki Ignis
De nieuwe Suzuki Ignis
De hoge instap, de ruimte binnen in en de stoere aanblik.De Suzuki Ignis bezit alle voordelen van een crossover. Leverbaar vanaf € 14.99,- Plan online een proefrit in of vraag een offerte aan.
Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
 

--